Företagsmassage - Vi kommer till Er!

Massage är välgörande och reducerar vardagsstress. Genom att behandla spända muskler och skapa en stunds avkoppling får man ny kraft och energi. Även om man inte har några direkta problem hjälper massage att öka blodcirkulationen, minska eller eliminera huvudvärk, stärka immunförsvaret, sänka blodtrycket m.m.

Med vår företagsmassage erbjuder vi era anställda en möjlighet till vila och återhämtning, direkt på arbetsplatsen. Behandlingen består av klassisk massage på bänk och vi arbetar mest med rygg, nacke och axlar. Vi har med all utrustning och ni hittar en plats för massagen, t.ex. ett omklädningsrum, kontor eller annat utrymme på er arbetsplats.

Bestäm hur ofta ni vill att vi ska komma: en gång i veckan, varannan vecka eller kanske 1 gång i månaden. Vid varje tillfälle behöver det vara minst 5 bokningar och max 10. Är det många anställda och ett stort intresse kan det behöva delas upp på två dagar. Bokningar görs lättast via en person hos er som administrerar tiderna. Skall företaget betala skickar vi faktura. Skall de anställda betala gör de det vid massagetillfället, kontant eller med kort.


Tveka inte att kontakta oss för mer information. Väl mött!

 

 /Emi