Vem finns bakom TräningsGlädje & Massage?

Jag heter Emelie Strömberg och är utbildad Massageterapeut, Lic. Personlig Tränare och Styrketräningsinstruktrör genom Europeiska massageakademien och The Academy i Stockholm. 


Min träningsbakgrund har jag främst inom styrketräning, löpning och ridning.


Fritiden spenderar jag mestadels i stallet. Jag är stolt ägare till två dressyrhästar som jag tävlar. Ridit har jag gjort sedan jag var 8 år gammal och efter träning och hälsa är det mitt största intresse. Att kunna erbjuda specialiserad träning till ryttare känns därför helt naturligt för mig. Hos mig kan du beställa Aloe Vera från Forever
Jag jobbar helst med deras produkter både vid massage, kostrådgivning och träning. En kombination av Aloe Vera, bra mat och motion kan vara ett sätt att uppnå lite bättre balans och mer harmoni i det dagliga livet.

Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. All odling är ekologisk och sker på egna plantager i USA (Texas), Mexico och Dominikanska Republiken.

Tag en titt i butiken där några av mina egna favoriter finns tillgängliga. De flesta produkterna finns för leverans omgående. Skulle du önska något utöver utbudet i butiken kontakta mig så ser jag till att ta hem det.

Botanisera på Forevers hemsida för att hitta dina egna favoriter!