Hur går träningen till?

Träningen

Vi går igenom dina tidigare träningserfarenheter, dina mål med träningen och eventuella skador. Utifrån det gör vi en långsiktig planering och ett träningsprogram. Det är viktigt att träningen är anpassad till just dig. I planeringen finns delmål och programmet justeras hela tiden efter den personliga utvecklingen. Vid kostrådgivning jobbar jag med Forevers Aloe Vera-produkter. En kombination av Aloe vera, bra mat och motion kan vara ett sätt att uppnå lite bättre balans och mer harmoni i det dagliga livet.

Vill du träna hemma eller utomhus går det bra - det som passar dig bäst!

PT Online - Möjlighet att bli coachad på distans

Vill du ha tips, coaching och träningsprogram online fixar vi det. Vi är med dig hela tiden så att din träning blir så effektiv som möjligt och ger dig det bästa resultatet.

Konsultation: Kostar ingenting! Under konsultationen talar vi om allt som rör träning, kost, vila, din hälsostatus, vilka önskemål du har, tidsperspektiv och andra saker som påverkar träningen. Har du önskemål eller behov som sträcker sig utanför mitt kunnande så hänvisar jag dig gärna till någon som kan hjälpa dig. 

 

Personlig träning: 650 kr/timme

 

PT Online : 1600 kr för tre månader

 

 

Betalning sker antingen via kort eller faktura.

 

Inriktning - Ryttare

Fysträning handlar inte bara om en bra kondition utan en otrolig grundstyrka/stabilitet i framförallt bålmuskulaturen.

Som ryttare ska du kunna följa din hästs rörelser på ett avslappnat och följsamt sätt oavsett vilken gren du rider, därför är även koordination, balans och rytmkänsla viktig.

Vill du ha hjälp med din egen träning för att förbättra din ridning - tveka inte att höra av dig!

 

Till er med häst!

Vi är återförsäljare av Lympos hästfoder - ett svensktillverkat färdigfoder av müslityp som vi mer än gärna rekommenderar till alla med häst.


Klicka på bilden för mer info